Heb je de speciale crisisapp van Veiligheidsregio Zuid-Holland al gezien?

De veiligheidsregio informeert via deze crisisapp, bijvoorbeeld bij de GRIP 2 in Alblasserdam. Deze app hebben wij ontwikkeld: Cuijpers Consultancy en Ingrato.

Meer informatie

Weet je wat Cuijpers Consultancy trots maakt?

Alle kandidaten zijn geslaagd voor het examen Officieren van Dienst Bevolkingszorg! Iedereen van harte gefeliciteerd! Alle tegenspelers CoPI, examinatoren en het docententeam natuurlijk ook bedankt voor dit succes!

Meer informatie

Sociologie en rampenbestrijding?

Yorick van der Wit, junior consultant bij Cuijpers Consultancy, vertelt over zijn ervaring om binnen de rampenbestrijding te werken als Socioloog.

Meer informatie

Statistiek App op Maat:
GRIP 3 incident

Bij het GRIP 3 incident 11 oktober j.l. te Dongen is de kracht van de App op Maat nogmaals bewezen. Hierbij zijn op deze dag ca. 500% meer appbezoeken geweest dan op een standaard dag!

Meer informatie

Format PvA: Overdracht naar de Nafase

Bekijk hier het format voor een Plan van Aanpak (PvA) voor de Overdracht naar de Nafase van het Landelijk Netwerk Bevolkingszorg.

Meer informatie

Opkomst oefening leden rampenorganisatie Bonaire

De leden van de rampenbestrijding- en crisisorganisatie op Bonaire werden onverwacht opgeroepen in een opkomstoefening, begeleid door Cuijpers Consultancy.

Meer informatie

Vernieuwde Bestuurlijke Netwerkkaarten Crisisbeheersing

Alle bestuurlijke netwerkkaarten en bevoegdhedenschema’s zijn geactualiseerd. Ook is een nieuwe bestuurlijke netwerkkaart gemaakt voor Defensie. De vernieuwde documenten zijn nu online beschikbaar.

Meer informatie

Online modules

Ons aanbod aan online modules is weer uitgebreid. Kijk op onze site en meld je aan!

Meer informatie
Top