Irene Sirene® Dé Leerprikkelaar

Onze Leerprikkelaar wordt goed ontvangen! Hieronder een paar reacties van onze klanten.

“Complimenten voor de gekozen naam: Irene Sirene… ik ben meteen getriggerd/alert.”

“Ik vond het interessant en leuk om hier even een kleine 10 minuten tijd aan te besteden. Zo houd je ons betrokken en scherp. Je hoopt het natuurlijk nooit mee te maken, maar ook deze week laat maar weer zien dat je zo midden in een rampsituatie terecht kan komen (schietpartij Utrecht).”

“De Leerprikkelaar is laagdrempelig en concreet. Mooi kort en bondig. Qua inhoud prima. Goed en plezierig om er op deze manier weer even herinnerd te worden en kennis actueel te houden.”

 

Met de Leerprikkelaar prikkelen we deelnemers om aandacht te besteden aan de rampenbestrijding, crisisbeheersing en hun taak daarbij. Elke maand ontvangen de deelnemers een e-mail over een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld over crisisteams, incidenten of onderwerpen als terrorisme en asbest. In elke Leerprikkelaar zijn verschillende soorten vragen verwerkt om de deelnemer aan het denken te zetten. Dé Leerprikkelaar staat gedurende drie maanden open om door de deelnemer gemaakt te worden. Het doorlopen van een Leerprikkelaar duurt ongeveer tien minuten.

Kijk voor meer informatie op https://irenesirene.nl.

Heb jij ook interesse in onze Leerprikkelaar? Neem dan contact met ons op via algemeen@cuijpersconsultancy.nl.

 

 

Top